قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۲/۱۲ - ۱۰:۱۳

کشف ریشه خشکسالی در شرق اصفهان

در روزهای اخیر اعتراض مردم این دو شهر به درگیری با مأمورین انتظامی منجر شد که تعدادی زخمی شدند.

کشف ریشه خشکسالی در شرق اصفهان

به گزارش سراج24:  خشکسالی و کمبود آب در شرق اصفهان موجب اعتراض مردم شهرهای ورزنه و خوراسکان شد. مدتی است که در اثر کمبود آب کشاورزان شرق اصفهان برای تأمین مخارج زندگی خود دچار مشکل شده‌اند و بسیاری از آنها خانه و کاشانه‌شان را ترک کرده و مهاجرت نموده‌اند.

 
ریشه این مشکلات به سفر چند سال قبل رئیس‌جمهور به استان چهارمحال و بختیاری برمی‌گردد که با درخواست مردم این استان با جدا شدن آب اصفهان از چهارمحال موافقت کرد و در پی آن آب دو استان که تحت مدیریت شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اداره می‌شد از هم جدا شدند و مشکلات روز بروز زیادتر شد.

 
در روزهای اخیر اعتراض مردم این دو شهر به درگیری با مأمورین انتظامی منجر شد که تعدادی زخمی شدند. امام جمعه اصفهان دیروز در خطبه‌های نماز ضمن محکوم کردن درگیری‌های اخیر بر پیگیری مطالبات مردم از طریق قانون تاکید کرد و گفت: هرگونه خسارت به اموال مردم و دولت حرام و باعث ضمان خواهد بود البته مسئولین برای حق آبه و اشتغال جایگزین کشاورزان که سالهاست در مشکلات غوطه ور هستند تلاش بیشتری کنند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••